Bonitetna ocena

 
Nahajate se tu: Domov Predstavljamo se

Predstavljamo se

 -> Bližnjica: administrativni podatki

 

Strokovnjaki na področju računovodstva

Podjetje RE plus je nastalo leta 2001. V njem smo zaposleni strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami s področja računovodstva. Zaupanje nam izkazujejo stranke z različnih poslovnih področij.

Individualno, celovito, kakovostno, varno

Prepričani smo, da naše delo nikoli ne sme postati rutina. Obravnavali vas bomo individualno. Poglobili se bomo v vaše poslovanje in vas skušali čim bolje spoznati. Le celovito razumevanje in obravnavanje zagotavljata, da vas lahko usmerjamo v poslovanje z visoko stopnjo varnosti.

Nenehno izobraževanje

Zavedamo se, da je pogoj kakovostnega, zanesljivega in odgovornega dela računovodskega servisa nenehno spremljanje novosti. Zato se izobražujemo in izpopolnjujemo. Tudi ko nimamo vseh odgovorov, jih znamo najti. Pri iskanju najprimernejših rešitev smo ustvarjalni, razmišljujoči, ohranjamo radovednost.

Člani franšizne skupine Simič & partnerji

Da bi lažje zagotavljali še višjo kakovost svojih storitev, smo konec leta 2004 vstopili v franšizno skupino Simič & partnerji. Ta povezava nam omogoča dostop do dragocenih informacij s področja obdavčitve, sprotno in poglobljeno izobraževanje v okviru skupine ter prednostno obravnavanje naših strank tako pri davčnem svetovanju kot morebitni asistenci v primeru davčnega pregleda.

Zavarovanje poslovne odgovornosti

Le malokdo se vpraša, koliko računovodskih servisov ima sklenjeno zavarovanje poslovne odgovornosti. Čeprav svoje delo opravljamo odgovorno, ne izključujemo možnosti napak. Ker se tega zavedamo in ker želimo, da vi kot naša stranka ne bi utrpeli škode, imamo sklenjeno ustrezno zavarovanje.

Popolna zaupnost

Individualen pristop, celovita obravnava, nenehno izobraževanje, prodorno in zavzeto iskanje najboljših rešitev, zavarovanje poslovne odgovornosti in popolna zaupnost obravnave so naša temeljna načela. Verjamemo, da lahko le s tako visokimi kriteriji poslovanja opravičujemo zaupanje svojih strank.

Vživljanje v vlogo stranke

Kakovost svojih storitev nenehno preverjamo. Pri tem pa nam niso dovolj le stroga strokovna merila. Poskušamo se vživeti v vašo vlogo in si odgovoriti, kaj bi na vašem mestu mi pričakovali od računovodskega servisa. Naš odgovor je: kakovostna, partnerska komunikacija, opozarjanje na morebitne pomanjkljivosti, ažurno obveščanje o novostih na področju aktualne zakonodaje, usmerjanje k najboljši izbiri.

Bonitetna odličnost

Družba je imela za leto 2011 oceno AAA, za leto 2012 in 2013 pa oceno AA.

V letu 2014 smo zopet pridobili bonitetno oceno odličnosti AAA. Obvestilo, ki smo ob tem prijeli od družbe Bisnode d.o.o. ob pravi:

RE plus d.o.o. namreč spada med 1,6 % najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvrščate v najvišji razred AAA. V letu 2014 v Sloveniji dosega Bonitetno odličnost zgolj 2.521 podjetij, registriranih je približno 156.744. V vaši splošni dejavnosti (M 69.200 Računovodske, knjigovodske in revizijske dejavnosti; davčno svetovanje) je registriranih 4766 podjetji, od tega 97 podjetij v Sloveniji dosega mednarodne standarde najvišjega razreda AAA.

 

Podatki o nas

 Naziv podjetja
RE plus, računovodstvo d.o.o.
 Skrajšana oblika naziva
RE plus d.o.o.
 Sedež Ljubljana, Dunajska cesta 156
 Telefon in faks
01 500 40 34, 01 500 40 38
 Elektronska pošta
info@replus.si
 Matična številka
1646508
 ID za DDV
SI85848638
 Šifra dejavnosti
74.120
 IBAN SI56 0201 0009 0456 540
, NLB d.d.
 Registrski organ
Okrožno sodišče Ljubljana
 Datum vpisa
12.7.2001
 Zaporedna številka vpisa
13489800
 Osnovni kapital družbe
20.865,00 EUR
 Zastopnika Stane Kralj, direktor družbe
Mojca France, prokuristka družbe